5 life hacks som gör ditt liv bättre #2

2 AUGUSTI, 2017 :: 15:00 // FRIDADAHL.SE

#1 - FÅ BORT BEBISHÅREN FRÅN ANSIKTET

Ibland när vi sätter upp vårat hår i en hästsvans och bebishåren hänger ner. Det blir bara jobbigt för det går inte göra något åt det, bebishåren är för korta för att få vara med i resten av håret. Men det finns ett life hack för att ta bort det, eller alltså inte ta bort det helt. Men så att det inte hänger i vägen. Det man då gör är att man tar en oanvänd tandborste, kom ihåg att inte använda den som vanligt efteråt, det kanske inte är så fräscht. Sen tar man hårspray och sprayar det på tandborsten och sen borstar man upp bebishåren till luggen, eller vad man säger. Det är svårt att förklara. Ifall ni inte förstår vad jag menar,härär en bättre beskrivning och du får extra life hacks. Bra va? Det är alltid ett plus. Eller hur?

#2 - TVÄTTA BORT SMUTSEN PÅ DINA SKOR

När man har vita skor och man råkar smutsa ner dem, det syns väldigt tydligt. Man kanske ska gå ut och skorna är smutsiga. Då är detta tipset bra för dig. Det du behöver är dina skor, jag vet inte om det funkar med alla sorters skor men det funkar i alla fall med converse. Sen behöver du även nagellacksborttagning och bomullspad. Det du då gör är att du tar din nagellacksborttagning och häller det på en bomullspad. Sedan gnuggar du den mot skon och det gäller bara på sidan av skon, inte där tyget är. Alltså den nedre delen av skon.

#3 - GÖM PENGARNA I EN LÄPPBALSAM

Det händer ibland att när man är på stranden blir man sugen på att köpa glass och därför tar man med sig pengar. Men man kanske vill vänta ett tag och bada innan man går och köper glass. Då finns det en risk att någon går och letar i din väska efter pengar när du är och badar. Antagligen tror de att pengarna ligger i din plånbok, men du är smartare än dem. Du lägger dina pengar i ett tomt läppbalsam. Det du gör är att du tar ett tomt läppbalsam, som är avlångt, till exempel lip smacker. Sen tar du din hundralapp eller det du har med dig. Så viker du den och sen rullar den och stoppar in den i ditt läppbalsam. Då är pengarna i ett säker förvar. Vem kommer tro att du har pengarna i ett läppbalsam? Inte dem.

#4 - GÖR DIN DRICKA KALL PÅ BARA 10 MIN

Du kanske håller med om att när man dricker till exempel fanta eller coola i en burk på sommaren, då vill man oftast att drickan ska vara kall. Men när sommar och varmt ute, då blir oftast drickan varmare. Så detta life hacket ska göra din dricka kall på bara 10 minuter ungefär. Det du ska göra för att den ska bli kall är att du tar ett papper och blöter den. Sedan sätter du pappret runt din burk och gör så att den sitter fast på burken. Sen sätter du in den i frysen i runt 10 till 15 minuter. När man sedan tar ut drickan är den kall och du kan dricka.

#5 - UNDVIK ATT FÅ KRYP I DIN DRICKA

Ja, ibland händer det på sommaren, egentligen vilken årstid som helst, att man sitter och dricker en dricka. Sedan kollar man bort och glömmer drickan och då kommer det in kryp i drickan. Det är inte så fräscht att dricka då. Så tipset är att sätta över plast över glaset och gör ett hål i plasten. Då kan du stoppa ner ditt sugrör och sen dricka från dricka utan ett kryp kommer ner i glaset. Detta tipset är verkligen bra då det är sommar för man sitter ofta ute och dricker sin dricka och då passar krypen eller myggorna att krypa ner i glaset.

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer