5 anledningar till att...

...SKAM ÄR DEN BÄSTA TONÅRSSERIEN

håller du med?

1. Man känner igen sig så mycket i den serien, våra problem är deras problem och tvärtom. Man känner sig liksom inte ensam i sina problem när man kollar på serien. Man vet att andra personer också har det problemet och inte bara en själv och det känns tryggt att veta.

2. Skådespelarna är bra på det de gör och de lägger ner mycket tid på serien. Det kan ibland vara svårt att få ihop en bra serie, speciellt om det är många säsonger. Om man har gjort en säsong, så måste den andra säsongen vara mycket bättre. Det har de lyckats med väldigt bra.

3. Skådespelarna är snygga och coola, det är ju inte det som är det viktigaste i en serie. Men det är ett stort plus, eller hur? Hur som helst, så är de även inspirerande. Man vill vara som dem. De verkar ha det så bra, trots deras problem. De flesta har säkert något de tänker på ofta.

4. För varje säsong så blir det bara mer spännande och man längtar alltid efter ett nytt avsnitt. Det är bra för man har alltid något att längta till och man blir glad när ett nytt avsnitt kommer ut. Ifall alla avsnitt skulle kommit ut direkt, så har man något för stunden men inte länge.

5. Man får följa en ny person varje säsong och det är bra med variation. Det kan lätt bli tråkigt om man får följa samma person i fyra säsonger, så det är bra att de byter efter varje säsong. Alla huvudpersoner levererar och har en bra historia, så det är spännande att följa serien.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer