☆ ♥ visste ni detta om mig? ♥ ☆

Hej på er allihopa! ♥ Hur är läget med er? Med mig är det bra. I dagens inlägg tänkte jag berätta några saker om mig själv som jag inte tror ni vet om mig sedan tidigare. Eller gör ni?

Punkt 1. Jag älskar att åka bil. Det vet mina föräldrar, jag brukar alltid vilja ut och åka i skogen helst. Jag vet egentligen inte varför, men det är bara så mysigt. Dessutom gillar jag att koppla av och bara kolla ut i naturen. Musiken blir alltid bättre när man åker bil tycker jag. Jag gillar att upptäcka nya platser, så det är väl en anledning.

Punkt 2. Jag vill inte tatuera mig för jag känner att jag i framtiden kommer kanske ändra mig och då är det försent. Eller man kan ju täcka över det men jag tycker inte att det kommer se bättre ut. Ifall jag någon gång skulle tatuera mig, vilket jag inte tror att jag kommer, så skulle jag vilja tatuera in ett par tassar vid foten/nere vid benet. För att visa att våran hund som inte finns med oss i verkligheten längre, att hon följer med mig vart jag än går. Inspirerad av Felicia Bergström. Men jag ska inte tatuera mig.

Bilder på mig med kameran "Canon EOS 700D" någon gång i maj.

Punkt 3. Jag har aldrig ätit sushi för jag tror inte att jag kommer gilla det. Många som älskar sushi säger att de första gångerna smakar det inte jätte gott, men att det blir godare för varje gång de har ätit det. Men jag är fortfarande tveksam på om jag kommer gillad det, men jag kan ju inte veta om jag inte har testat det tidigare. Jag får se.

Punkt 4. Jag har gått på en sport, eller det beror på om man räknar dans som sport. Men jag har i alla fall dansat i fyra år. Jag slutade på vårterminen i 9:an. Alltså, jag var med på vårterminen och därefter slutade jag. Eller tog en paus. Jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta dansa eller inte. Jag slutade för att jag inte visste hur det skulle bli efter skolan i gymnasiet. Jag har även gått några gånger på tennis, men slutade för att det inte fanns något "lag" i min ålder. Det var roligt de gångerna jag var där.

Punkt 5. Min favorit resa är den vi gjorde förra veckan. Det som gjorde resan var gemenskapen, vädret kanske inte var det bästa, men det brukar det inte vara där jag bor heller. Vi har varit på Sveriges högsta väg, by och vattenfall. Vi har sett renar för första gången, sett vattenfallet där de spelade in Ronja Rövardotter. Det är mycket som har varit helt fantastiskt. Sen beror det ju på vad man räknar som resor, om det är utanför landet, eller om det räknas när man är i landet. Denna resan var inom Sverige.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer